Works In progress

Nok en krakk

Jeg har akkurat fått sendt avgårde krakken jeg malte. Artig nok fikk jeg en ny bestilling som jeg gleder meg til å ta fatt på. Nok en kalkmalt krakk. Denne gangen er det ønske om maritimt motiv, med noe så flott som en havfe på. Jeg fikk tilsendt flere motiver av ting hun liker .Min jobb blir nå å sette sammen disse elementene og lage et originalt motiv. Siden en krakk har flere sider, blir det i praksis 3 motiv, men de skal høre sammen selvsagt

Her har jeg begynt med å grunne ´lerretet mitt´. Jeg har forelsket meg i denne hvitmalingen ´Whipped cream`som har en anelse gult i seg . Det gir en god basisfarge for det som videre skal skje.

Når grunningen er på plass , er det på tide å tenke bakgrunn. Jeg fant et flott strandbildet for inspirajon. Det har en enkel design. Det jeg ser på her er hav og sand som forenklet kan deles i tre deler. Detaljer kommer siden. Nå maler jeg kun bakgrunn

Sidene på krakken har jeg andre planer for. De er malt i bare turkis, for her tenkte jeg motivene kunne være under vann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *