Dagens Drypp

Den dagen

Ikke alle dager er like, selv ikke for en som kan holde på med det en elsker slik jeg gjør. Noen dager er jeg klar for å erobre verden. Jeg har mine framtidsvisjoner klart for meg og timeplanen foran meg. Et steg videre, kanskje til og med fem?

I dag er ikke en sånn dag. I dag er mer som en «hva er det jeg holder på med egentlig ?»-dag. Jeg er fullstendig klar over at slike dager kommer . Derfor tar jeg det ikke så tungt lenger. Jeg konsenterer meg om å klare et steg, kanksje bare et halvt et, men så lenge jeg ikke står dønn stille vet jeg at jeg selv på en slik dag har gjort det jeg kunne

På slike dager blar jeg ekstra i bøker , setter på en podcast eller rett og slett bare går meg en tur. For å få inspirasjon, for å lære noe nytt eller kanskje finne en ny synsvinkel. Faktisk er det ikke så dumt med slike dager. Dette for eksempel er en bok jeg har nylig anskaffet meg, Den har mye og si om hvordan form, farge og plassering kan påvirke stemningen i et bilde, sånne ting som jeg er opptatt av.

Én kommentar

  • Sylvia King

    Fint å lese, for jeg har sånne dager også. Men mere hva holder jeg IKKE på med egentlig…!?
    Jeg også har kommet frem til at jeg må bare la dem komme, og gå og forhåpentligvis lære noe av dem. De dagene man er i sitt eget hode. Det er som du sier faktisk nyttige dager, evalueringsdager. Kall dem gjerne veikryss. Skal jeg fortsette å gå fremover, eller ta til høyre her…!?

    Da er det godt å få bekreftelse på at man slett ikke er alene om slike dager eller slike tanker. Thank God I’m fairly normal….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *