Dagens Drypp,  Works In progress

Den lille havfeen

Jeg driver å maler på denne krakken. En liten fotskammel som blir dekorert med selvkomponerte motiv. Hun som ga med dette oppdraget , som jeg maler krakken for, har sendt meg barnebilder av seg selv. Tanken er at det er hun som sitter der og leker med den vesle strandkrabben.

Jeg skal gladelig innrømme at jeg ikke er en rutinert maler. Jeg er mye mer komfortabel med blyanter. Men veien blir til mens man går heter det jo. Eller som i dette tilfelle, krakken. Gradvis får den det utrykket jeg ønsker. Jeg prøver å ikke henge meg for mye opp i detaljer, men se helhetlig og tenke mer design enn fineart. Men fordi den lille havfeen er selve fokuset her, trenger den også detaljer . Så det har jeg holdt en del på med i dag. Den får nok litt finjustering etterhvert, men nå er planen å få på plass de andre elementene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *