Bokprosjekt,  Dagens Drypp

En geit ved navn Pearly

Jeg har fått en gyllen anledning til å utvikle mine illustrasjonsferdigheter når jeg nå skal få være med å skape en barnebok. Ide og konsept er ikke mitt, så jeg skal ikke dele for mye om det, men heller hvordan jeg tilnærmer meg dette prosjektet fra mitt ståsted . Ikke som skaperen, men som den som skal prøve å videreformidle og virkeliggjøre bildene forfatteren ser for seg

I historien her er hovedpersonen en liten egenrådig sort geit som ikke lar størrelsen komme i veien for det faktum at hun ser seg selv som ´the captain of the ship´. Den metaforen skal jeg komme tilbake til

Jeg har aldri hatt noe spesielt forhold til geiter, derfor trengte jeg litt nærtudier før jeg begynte på designing av selve karakteren. Geiter har et festlig oppsyn, og er igrunnen takknemlig å tegne fant jeg ut.

Det første jeg måtte gjøre , var å titte på innsiden av en geit. Jeg trengte rett og slett å bli litt bedre kjent med dyret, skal det tegnes fra ulike vinkler. Det er ikke så mange benene som skiller seg fra de vi selv er oppbygd av , men sammensetningen er selvsagt annerledes

Deretter tegnet jeg etter noen bilder jeg hadde fått sendt over, og litt fra en barnebok som heter sheep in a jeep. En festlig historie til inspirasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *