Dagens Drypp

Butikk på nett…

Jeg har så smått begynt å rote i de gamle bildene mine. Med min skapertrang blir det fort en del liggende. Ikke alt egner seg som veggpryd, ikke minst er jeg kritisk for hva jeg selv bedømmer som godkjent salgsvare.

Ta en titt og se om det er noe som frister, og si endelig i fra hvis det er et bilde du savner. Det vil stadig bli lagt til nye der i tiden fremover for her trengs det å tømme varelageret!

Hvis du ønsker å sikre deg litt «amkingart» er det bare å sende meg en melding enten her på siden under «kontakt» eller sende meg en melding enten på facebook eller Instagram. Det er de to sosiale medier jeg benytter mest. Ellers er det selvfølgelig også mulig å nå meg pr mail. Adressen min er amking69@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *