Utsalg

Kortreist kunst til salg på KunstSONen .

Nå også med nettsalg kunstsonen.no

Kontaktinformasjon ved kjøp eller bestilling av bilder fra meg utenom galleriet , se kontakt

Jeg er 1 av 6 kunstnere som holder til i galleriet i Sagaveien 120, Det ligger mellom Kiwi og kiosken i sentrum av SON.

De 5 andre er

Margrethe Oleivsgard Stenslund (brukskunst av pleksiglass),

Kjersti Merete Fuglesang (brukskunst av keramikk),

Mona-Lisa Wetting (brukskunst av tekstil og smykkedesign),

Tone Solhaug (fotokunst)

Reidun Falk (billedkunst )

Åpent hver dag kl 11-17

Velkommen inn !

Selv er jeg ofte tilstede mandager og onsdager i samme tidspunkt , da sitter jeg på verkstedet og tegner

Originaler

Det meste av det du ser på veggen her er originaler. Øverst henger mine ´hovedmotiv´. Disse er innrammet hos rammemaker Kristin Midthun . De har refleksjonsfritt glass, såkalt groglass uv70, som gjør at du lettere kan studere bildet. Selve rammen heter ´petite 2 sølv ´. Bildene selges inkl innramming for 4800,- Flere av motivene er tilgjengelig som mindre trykksaker i C6 format. Pris 25,-. kvadratiske kunstkort selges med ulike motiv til 50,-

På de øvrige radene henger det ulike kvadratiske motiv . Disse selges inkl. ramme som måler 30×30 cm . Pris 1900,- . Det er også noen i 20 x 20 rammer. pris 500,-

Hvorfor innrammet

Glasset i rammen gir beskyttelse. Teknikken jeg bruker til å lage bilder består bl a av myke pasteller. De ´smitter´lett, selv om jeg bruker fixativespray. Unngå direkte berøring.

BESTESELGERNE / Trykksaker

Jeg har en forkjærlighet for trykksaker. Jeg har til en hver tid flere motiver tilgjengelig i postkort størrelse. Spør meg gjerne hvis du savner et motiv. Disse egner seg fint til innramming, noe jeg kan hvis ønskelig være behjelpelig med. Ellers har jeg tøyhandlenett og små gavebøker som favoritter.

En annen bestselger er de små bildene du finner på nederste rad på den vesle hyllen, samt i boks på krakken. Dette er små signerte trykk av bildene mine. Rammen måler 15x 15 cm , pris 200,-

Kunstkortene egner seg fint til innramming. Jeg bruker rammen «berlin» (som inkluderer passepartout) fra claes ohlson. Denne finnes i ulike kvadratisk størrelser. Til mine kunstkort passer den på 20 x 20 cm . (ps jeg har noen rammer liggende på bakrommet hvis du ønsker hjelp med dette. ferdig innrammet koster disse trykkene 300,-)

«Alveblikk på Son,» mini bok med stive permer. 250,-. klikk på video for å se innhold

ANDRE HÅNDLAGDE TING OG TANG

Diverse håndlagde bokmerker til 50,- pr stk

3D Bobler I hard plast, kuler til oppheng/ dekorasjon 100,-