Om meg og mitt

Kunstnersjel født i 1969 ,gift med to barn, gutter i tenårene. Bor i Son, med umiddelbar nærhet til både skog og sjø. Jeg elsker å gå turer i skog og mark og finner mye inspirasjon der. Om sommeren tilbringes dessuten mye til i båt. Jeg har tilsammen 4 år med utdannelse innen tegning, hvor jeg har fått prøvd meg på de fleste tradisjonelle teknikker. Jeg tok opp igjen tegnefaget i 2014, da ble jeg syk og måtte gi meg i jobben gjennom mange år i helsesektoren. Da var tegning først og fremst en hobby. Etterhvert som jeg har kommet meg på bena igjen, har interessen vokst . I dag elsker jeg å ha flere ulike prosjekter på gang.

Jeg har en forkjærlighet for pastellkritt og kullstifter , noe arbeidene mine etterhvert bærer preg av. Jeg jobber også med tusjer,både i flytende og fast form, akvareller og fargeblyanter og gjerne i kombinasjon . I den senere tid, har jeg begynt med kalkmaling, da i form av kunstneriske motiver på mindre møbler.

Jeg tar på meg bestillinger og tegner portretter både av mennesker og dyr. Jeg maler også motiver etter eget ønske ,enten som et bilde til å ha på veggen eller på et lite møbel .

Samtidig illustrerer og skriver jeg på min aller første bok. Et prøve- og feileprosjekt jeg lærer mye av. Jeg er veldig nysgjerrig på illustrasjonsfaget og har stor glede av å følge nettbasterte kurs om emnet. Jeg har langt igjen til å kalle meg utlært.