Om meg og mitt

Kunstnersjel født i 1969 ,gift med Eddie, vi har to gutter i tenårene. Bor i Son, med umiddelbar nærhet til både skog og sjø. Jeg elsker å gå turer i skog og mark og finner mye inspirasjon der. Om sommeren tilbringes dessuten mye til i båt. Jeg har tilsammen 4 år med utdannelse på 1990-tallet innen tegning, hvor jeg fikk prøvd meg på de fleste tradisjonelle teknikker men for så å bli lagt på hyllen , men aldri glemt, i et par tiår. Jeg tok opp igjen tegnefaget i 2014, da ble jeg syk og måtte gi meg i jobben gjennom mange år i helsesektoren. Da var tegning først og fremst en hobby. Etterhvert som jeg har kommet meg på bena igjen, har interessen vokst . I dag elsker jeg å ha flere ulike prosjekter på gang og tar også på meg oppdrag.

Jeg har en forkjærlighet for pastellkritt og kullstifter , noe arbeidene mine etterhvert bærer preg av. Jeg jobber også med tusjer,både i flytende og fast form, akvareller og fargeblyanter og gjerne i kombinasjon . I den senere tid, har jeg begynt med kalkmaling, da i form av kunstneriske motiver på mindre møbler.

For tiden holder jeg på med å illustrere tegninger til en barnebok. Dette er en helt ny og spennende erfaring for meg som absolutt gir mersmak. Jeg tar fortiden online kurs hos dyktige mestere hos SVS-learn for å lære mer om dette.